logo-il

WELKE ROL SPEELT JOUW KANTOOR IN DE TOEKOMST?

il office your future office stream-1

KIJK DIT EVENEMENT ONLNE TERUG EN LEER HOE JE HET KANTOOR OPTIMAAL INRICHT EN BENUT

Werkt jouw personeel veel thuis? Voldoet het kantoor wel aan de behoeften van de werknemers? Drie experts, drie bedrijven, één gesprek over de toekomst. Kom erachter hoe jouw kantoor met slim design, data én psychologie alles uit jouw personeel kan halen. 

Waarom je dit online event moet zien:

  • Gastvrouw Irene Rompa spreekt met drie experts over het optimaliseren en toekomstbestendig maken van het kantoor.
  • Kom erachter hoe superslim design en data ervoor zorgen dat het kantoor optimaal wordt ingericht op de wensen en behoeften van het personeel.
  • Je krijgt antwoord op de vraag: hoe zorg je ervoor dat mensen in contact blijven met elkaar nu hybride werken de toekomst is?
  • Ontdek hoe data en techniek onverwachte inzichten opleveren over het gedrag en de behoeften van je personeel op kantoor.

WIL JIJ OOK ALLES UIT JOUW KANTOOR HALEN? 
Bekijk dit online evenement dan gratis terug!

DIT ZIJN DE SPREKERS VAN YOUR FUTURE OFFICE.

Tekengebied 1 Maia Kozel
Tekengebied 2 Sven Rickli
Tekengebied 3 Niels Westerhof
Tekengebied 4 Irene Rompa-1

'INSPIREER MET SLIM DESIGN'

- Maja Kozel (iL Office)

Hoe zorg je voor optimaal gebruik van je kantoor en hoe zorg je ervoor dat mensen graag naar kantoor blijven komen. Het kantoor als ontmoetingsplek waar diverse manieren van werken plaatsvindt. Hoe krijg je de beste verdeling op het aantal vierkante meters?

Als Senior Interior Architect van iL Office weet Maja Kozel precies hoe ze de juiste snaar raakt met haar designs.

Hoe spreekt zij een nieuwe generatie talentvolle werknemers aan? Hoe weet ze wat werknemers en werkgevers nodig hebben om productief en geïnspireerd te blijven? 

Ze voorziet jou van dé gouden tips op het gebied van interieurdesign. Haar waardevolle lessen zijn een absolute must voor iedere HR- en facilitair manager. 

 

 'Hoe psychologie invloed heeft op de hybride werkstructuur'

- Sven Rickli (NOLOST)

Hoe zorg je voor de verbinding tussen personeel onderling, de organisatie en de mensen met plezier werken? Het kantoor is niet langer een legbatterij aan bureaus en computers waar werknemers hun dag doorkomen. Het kantoor moet verbinden! Het moet een plek zijn waar je contact maakt, waar jong en oud van elkaar leren en waar de cultuur van het bedrijf één wordt met de werknemer.

Elke organisatie kan personele uitdagingen duurzaam oplossen. Door het begrijpen en stimuleren van gewenst gedrag van leidinggevenden en medewerkers, met behulp van effectieve interventies.

'Behaal een maximale benuttingsgraad van jouw kantoor met data'

- Niels Westerhof (BookMyDesk)

Niels Westerhof van Book My Desk benadert het thema vanuit een technische invalshoek. Door data te gebruiken zorg je ervoor dat een ruimte optimaal wordt gebruikt en wordt ingericht, maar ook dat het kantoor hygiënischer is.

''Wij zijn de technische kant. Onze applicatie helpt bedrijven met hun office space management. Denk dan aan werkplekbeheer, het boeken van vergaderruimtes en het behalen van een optimale bezettingsgraad. Daarnaast leer je met onze data waar behoefte aan is op kantoor, zelfs als de werknemers dat zelf nog niet door hebben.'

Uit onze data komen echt veel onverwachte conclusies! Wat je daarvan kunt leren? Kijk daarvoor naar Your Future Office.

iLproject_itds_05

Over iL Office en Your Future Office

Vastgoed is vaak koud en zakelijk. Veelal wordt enkel gekeken naar de praktische aanpak en goedkoop en snel resultaat. iL Office oprichter Iwan de Leeuw vond dat dit veel persoonlijker kon. Tijd nemen voor de wensen van de opdrachtgever en een goede nazorg, daar is waar iL Office voor staat. 

Met het gratis online evenement Your Future Office wil iL Office inspireren en kennis delen. Drie experts spreken in een tafelsetting met een gastvrouw over wat écht bereikt kan worden met een kantoor. Daarnaast zijn er veel uitdagingen om tegenwoordig te tackelen. Men werkt vaker thuis en zoekt op kantoor meer een sociale ontmoetingsplek dan een bureau om aan te werken. Het hybride werken en de pandemie hebben daarnaast voor nog minder behoefte aan een ouderwets kantoor gezorgd. Dus, hoe kun je met het kantoor in de toekomst alles uit jouw personeel en jouw vierkante meters halen? Daar kom je achter tijdens Your Future Office.