logo-il

IS JOUW KANTOOR OOK TOE AAN VERNIEUWING? 

INSPIRATIE VINDEN VOOR EEN NIEUWE KANTOORINRICHTING HOEFT NIET MOEILIJK TE ZIJN!

DEZE 8 TRENDS EN 7 STIJLEN HELPEN JE UIT DE BRAND 

Houdt de inrichting van jouw kantoor jou ook zo bezig? Heb jij inspiratie nodig voor je aan de slag kunt met hoognodige vernieuwing? En ben jij je eigenlijk nog niet bewust van de trends en ontwikkelingen in de markt die de rol van het kantoor helemaal omgooien? Download dan vandaag nog het iL Office Inspiratieboek, en kom er direct achter hoe je jouw kantoor toekomstklaar maakt!

  • Laat je inspireren door bekende én nieuwe stijlen
  • Leer waar een kantoor vandaag de dag aan moet voldoen
  • Zie voorbeelden uit de praktijk: hoe gaan anderen met hun kantoorinterieur om?

Weet jij waar jouw kantoor aan moet voldoen?

Bij het vinden van inspiratie voor jouw kantoorinrichting is het van belang om na te denken over de rol van het kantoor, en vooral hoe deze aan het veranderen is. Heb jij inzicht in waar het personeel behoefte aan heeft? Aan hoe hun kijk op het kantoor is veranderd na corona? Of aan hoe het prive-leven steeds meer gecombineerd wordt met werk?

In dit e-book leer je precies wat speelt onder talentvol personeel, waar behoefte aan is en hoe je talent binnen de organisatie houdt. En bovendien: waarom design hier belangrijker is dan je ooit gedacht hebt. 

 

inspiratieboek mock il office 12001200
iLOffice_VDO_15_klein

Leer welke interieurstijlen geschikt zijn voor jouw bedrijf

Trends in de markt zijn ontzettend belangrijk om te volgen, maar trends op het gebied van design kunnen voor iedereen anders zijn. Daarnaast veranderen ze in hoog tempo. Dus hoe ontwikkel je een interieur dat duurzaam is en lang mee gaat? Het liefst ook terwijl je maximaal rendement uit het interieur haalt door gemotiveerd personeel, een verhoogde efficiëntie van de organisatie en een blijvende toename in werknemersgeluk. En dat allemaal terwijl de cultuur van het bedrijf op een unieke manier wordt uitgedragen door het vernieuwde kantoor. 

Waarom je dit e-book niet mag missen

Van technologische innovatie tot persoonlijk design en van duurzaamheid tot kleine tips die je niet zag aankomen. Na het lezen van dit e-book weet jij:

  • Welke designstijl past bij jouw organisatie
  • Welke trends jouw kantoorinrichting gaan bepalen
  • Hoe je ervoor zorgt dat men nog lang naspreekt over jouw kantoor
  • Hoe je blijvend impact kunt maken op personeel en zakelijke relaties met jouw kantoor
  • Hoe je de loyaliteit van jouw werknemers kunt verhogen
KEIEN25_Urban_WoutervanderSar_19112100-01LR-1
KEIEN25_Urban_WoutervanderSar_19112100-08LR-1 (1)

Laat je door iL Office helpen bij het combineren van marktontwikkelingen, trends én nieuw design, zo is jouw kantoor klaar voor de toekomst 

iL Office is expert op het gebied van kantoorinrichting, design en ontwikkelingen op het gebied van kantoorinterieur. Met een unieke visie op kantoorinrichtingen maakt iL Office jouw kantoor klaar voor de toekomst. Hoe we dat doen? Dat kunnen we altijd persoonlijk toelichten!